Laatste dag van de PDC Q-School Finals

De vierde en laatste dag van de Q-School Finals. Vandaag is het er op of er onder al zullen al vele spelers weten dat alleen als een een wonder gebeurd ze alsnog een Tour Card bemachtigen. Gisteren op de derde dag was de Tour Card voor Ross Montgommery de grootste verrassing.

De 59 jarige Schot speelde dit jaar voor de eerste keer mee bij de PDC en scoorde gelijk al een Tour Card. Luc Peters zorgde voor Nederlands succes, hij won vrijdag de finale van Mario Vandenbogaerde en is nu verzekerd van 2 jaar spelen bij de PDC.

Voor spelers als Jelle Klaasen en Fallon Sherrock ligt er een donker zwart scenario klaar en moeten hopen op een wonder. Maar wonderen zijn de wereld niet uit dus blijft het een spannende laatste dag, ook voor de spelers die hoog op de Q-School Order of Merit staan en zo goed als zeker een Tour Card krijgen.

Stand van de Q-School Order of Merit na drie speeldagen>>

Ook de laatste dag van de Q-School Finals is weer te volgen via de website van DartConnect. Klik op de onderstaande links om naar het desbetreffende toernooi te gaan: