Fijne Kerstdagen voor Vincent van der Voort hij verslaat zeer overtuigend Steve Beaton.

Vincent van der Voort heeft op zeer knappe wijze de 3e ronde van het WK behaald. Vincent was vanaf de eerste leg meteen vol gefocust waardoor die elke misser van Beaton zeer professioneel wist af te straffen. Vincent leek wel totally in control te zijn, hij versloeg uiteindelijk Steve Beaton met zeer overtuigende cijfers 4-0.

Vincent van der Voort (101.48) – Steve Beaton (94.69) 4-0  (3-0,3-1,3-2,3-2)

Vincent van der Voort als een tornado na de set winst.
Onze landgenoot Vincent van der Voort knalde werkelijk als een tornado door de eerste set heen.  Vincent wint de eerste leg met een waanzinnige 129 finish (19, T20, Bullseye) en daarmee leek de toon duidelijk gezet door van der Voort. Steve Beaton kon alleen maar toe zien hoe Vincent ook leg 2 via D16 en leg 3 met een 66 finish (T10, 18, D9) zag winnen en zo de eerste set op zijn naam schreef.

Vincent gunt Steve Beaton 1 leg na twee sets gespeeld te hebben.
Beide heren waren in de tweede leg van set 2 behoorlijk op dreef. beide noteerde 2x de maximale score van 180 maar Beaton moest toezien hoe onze landgenoot de leg toch wist te winnen en zo op een comfortabel 2-0 in legs kwam. Vincent had de set voor het grijpen maar mist de dubbel om de set winst binnen te halen. Hij moest helaas toezien hoe Steve Beaton de 3e leg wegkaapte voor zijn neus. Vincent leek er niet echt mee te zitten, in de 4e leg straft hij 4 pijlen af die Beaton mist op dubbel 12. Vincent wist gewoon de D2 te raken en zo de set te winnen met 3-1.

Steve Beaton mist te veel dubbels in set 3 Vincent straft het af.
Vincent is total in control in de 3e set. Hij laat helemaal niets aan het toeval over en straft elke misser van Beaton af, want missen dat doet Steve Beaton als geen ander. Beaton miste maar liefst 10 dubbels in de 3e set. Vincent doet wat hij moest doen namelijk afstraffen die handel, waardoor hij ook de 3e set wint ditmaal met de cijfers 3-2.

Fijne kerstdagen voor Vincent
Vincent weet de eerste leg in de derde set te winnen, maar daarna moest hij Steve Beaton toch langszij laten komen hij maakt er 1-1 van,  die zelfde Beaton maakt er met een geweldige 124 finish (T20, 14, Bullseye) 1-2 van zelfs. Maar zoals we al eerder beschreven Vincent is 100% gefocust, en hij raakt 0,0% van slag. Hij weet vervolgens gewoon de 4e en als toetje ook de 5e leg te winnen en plaast zich zo zeer knap voor de laatste 16 van het WK