Vanavond kleurt Lakeside oranje

Het Lakeside podium kleurt vanavond deels oranje omdat in alle wedstrijden van de avondsessie een Nederlandse speler in actie komt. In de derde wedstrijd van de avond spelen er zelfs twee Nederlanders tegen elkaar voor een plek in de eerste ronde waarin hij dan uitkomt tegen Geert De Vos.

Na de successen gisteren van Willem Mandigers en Danny Noppert hopen we vandaag dat ook Jeffrey Sparidaans, Sharon Prins, Chris Landman of Derk Telnekes en Wesley Harms een ronde verder komen. Zoals al gezegd er zal 1 Nederlander afvallen want Chris Landman en Derk Telnekes spelen tegen elkaar.

Ook vandaag weer twee sessies van elk vier wedstrijden met om 14:00 uur gelijk al de kraker tussen titelverdediger Glen Durrant en Gary Robson. De avondsessie begint met de voorronde partij tussen de Zweed Dennis Nilsson en Jeffrey Sparidaans en deze wedstrijd begint om 20:00 uur

Voor de liefhebbers die de Engelse zenders wel kunnen ontvangen die kunnen vanmiddag inschakelen op Channel 4 en vanavond op BT Sport. Kijk je via het internet, ook vandaag is er een livestream verzorgt door de BDO de link vind je rechts op onze homepage.

De indeling voor vandaag:

Heren best of 5 sets   Dames best of 3 sets    
           
  Middagsessie   Zondag 7 januari    
Pos Speler 1   Speler 2   score
R1 Glen Durrant – Eng Gary Robson – Eng
Voorrd Umit Uygunsozlu – Tur Chris Harris – Wal
WR1 Corrine Hammond – Aust Fallon Sherrock – Eng
R1 Ross Montgomery – Schot Scott Waites – Eng
Heren best of 5 sets   Dames best of 3 sets    
           
  Avondsessie   Zondag 7 januari    
Pos Speler 1   Speler 2   score
Voorrd Dennis Nilsson – Zwe Jeffrey Sparidaans – Ned
WR1 Sharon Prins – Ned Maria O’Brien – Eng
Voorrd Chris Landman – Ned Derk Telnekes – Ned
R1 Wesley Harms – Ned Wayne Warren – Wal