Darts4u.nl Premier League poule, en win het boek Michael van Gerwen Het verhaal van de beste darter ooit.

De premier League 2018 staat op het punt van beginnen en wij van Darts4u gaan voor een geweldige dartspoule organiseren voor onze trouwe volgers en lezers. Tevens geven wij aan het einde van het toernooi 3 geweldige boeken weg van Michael van Gerwen “Het verhaal van de beste darter ooit” voor de nummers 1 2 en 3 van het eindklassement.

Wat moet je doen om ook kans te maken op een van deze 3 geweldige boeken van s`werelds beste darter van dit moment. klik hier

Vervolgens klikt u op doe mee. en voorspel je de groepsfase eindstand, de halve finaliste, en de finalisten. Verder voorspel je ook elke week de complete speelronde van de desbetreffende week. Aan het einde van de Premier League zullen de beste nummers 3 dat fantastische boek van Michael van Gerwen winnen.

Bij een eventuele gelijke stand bij de nummer 1 2 of 3 zal de organisatie in dit geval Darts4u via loting bepalen wie de beste nummers 3 zijn geworden. Mee doen was nog nooit zo simpel.

Mee doen kan t/m donderdag 01-02-2018 18:00 uur dan moet u zich aangemeld hebben en de voorspellingen hebben doorgegeven. na deze tijd is het niet meer mogelijk om mee te doen met onze Darts4u.nl Dartspoule.

Let op de verwachte eindklassering, halve finalisten, finalisten en winnaar moeten ingevuld zijn voor donderdag 18.00 uur. De uitslagen per week moeten de betreffende donderdag voor 18.00 uur zijn ingevuld.

De poule zal doorgang vinden bij minimaal 25 inschrijvingen. Al dit aantal niet behaald word zullen wij als organisatie de poule cancelen en op een ander moment met een leuke prijsvraag komen.

 

Rest ons nog een ding en dat is de mannen van Poules.com te bedanken voor het aanbieden van hun geweldige poule systeem wat door hun is ontworpen.

 

Darts4u kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel poule systeem fouten die plaats vinden tijdens de Premier League 2018, dit aangezien wij het systeem niet zelf hebben ontworpen maar hebben aangeleverd gekregen van een derde partij.