Kim Huybrechts zakelijk langs Daryl Gurney.

Kim Huybrechts heeft zich zonder veel moeite weten te plaatsen voor de laatste 16 van de Uk open. In zijn wedstrijd tegen Daryl Gurney kwam hij geen minuut in de problemen en wist hij zeer zakelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Daryl Gurney (90,01) – Kim Huybrechts (94,27) 5-10

Gelijk opgaand
Beide spelers gaan gelijk op en gaven elkaar weinig ruimte aan elkaar. bij een stand van 1-1 is het Huybrechts die in de derde leg een mooi 120 finish  (T20, 20, D20) notterde en weer de voorsprong wist te pakken, de legs die daarop volgde gingen naar beide spelers toe waardoor beide heren gingen rusten met een 3-2 voorsprong voor de belg  Huybrechts.

Kim Huybrechts gaat er vandoor
na de pauze is het de Belg die het sterkste uit de pauze was gekomen.  Kim Huybrechts weet de eerste 4 legs na de pauze allemaal te winnen en liep zo uit naar een comfortable 7-2 voorsprong. Voor Daryl Gurney leek op dat moment het doek wel te zijn gevallen. want met een 3-7 tissenstand in het voordeel van Huybrechts gingen beide heren de 2e pauze in.

Huybrechts niet meer in gevaar
Daryl Gurney bleef nog wel vechten voor wat die waard was maar kon toch niet voorkomen dat Huybrechts nog in de problemen kwam. Kim weet de wedstrijd zakelijk tot een einde te brengen en zich te kwalificeren voor de laatste 16 van de Uk Open.