Daryl Gurney moedig strijdend onderuit

Geen play offs voor Daryl Gurney. In de derde partij van de avond tegen Michael Smith ging Super Chin moedig strijdend onderuit door het gelijke spel wat hij wist af te dwingen.

Daryl Gurney moest winnen en hopen dat Gary Anderson in de partij erna zou verliezen van Raymond van Barneveld. Dan was er volgende week nog uitzicht op een play offs plek.

En Gurney opende gelijk goed met een 180 ( hij zou er uiteindelijk 6 gooien ) en pakte de eerste leg maar moest daarna 3 legs op rij een Smith laten.

Gurney vecht zich terug in de wedstrijd met onder meer een 147 finish in leg 5 voor 3-2 mist dan tops voor een 107 finish en 3-3 en wordt het verschil weer twee legs ( 4-2) . Met de darts maakt Gurney in leg 7 4-3 en een geweldige 167 finish voor een breek zet hem naast Smith, 4-4.

Het wordt nog beter als Gurney met de darts in leg 9 op voorsprong komt ( 5-4) maar hij laat dan in de leg erna een grote kans liggen. Smith mist tops voor een 56 finish maar Daryl krijgt dan 75 niet uit en wordt het 5-5.

Maar er komt weer hoop als Gurney in de volgende leg weer 6-5 maakt en nog 1 leg nodig heeft voor de volle winst. Maar Smith werkt niet mee want die vindt een 81 finish op de bull voor een 6-6 eindstand en dat betekent einde verhaal voor Gurney.

Gemiddelden Gurney  98.82   –  Smith  99.36