De jacht op een startbewijs voor de Finder Darts Masters 2018 in volle gang

De Champions League of Darts, het toernooi opgezet door de organisatoren van de Finder Darts Masters in samenwerking met de NDB biedt Nederlandse dartsspelers de kans om en startbewijs te winnen voor deelname aan het wereldtop dartstoernooi de Finder Darts Masters.

Na diverse voorronden in het land is vandaag de grote finale in Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee. Er is een herentoernooi, damestoernooi en juniorentoernooi waarvan de winnaar een startbewijs wint voor deelname aan het langstlopende wereldtop dartstoernooi in Nederland, de Finder Darts Masters.

Ook is er een toernooi voor meisjes waarvan de winnares evenals de beste heer, dame en junior speler mag deelnemen aan de Winmau World Masters en dan ook nog een aspirantentoernooi. Deze winnaar wordt in de watten gelegd met een speciaal arrangement voor de Finder Darts Masters .

Het toernooi dat om 12:00 uur is begonnen is inmiddels al aardig op weg. De heren en dames spelen een direct knock out toernooi en de resultaten vind je via de links hieronder.

De jeugd speelt eerst een poulefase en later een play off fase naar de finale. Zodra deze gegevens bekent zijn komen deze ook on line.