Tom van Ree winnaar vijfde Darts4u Road to the Winmau

In een spannende en zeer gelijk opgaande finale heeft Tom van Ree Darts4u Road to the Winmau ranking aanvoerder Danny Blom verslagen.

Het was een hoogstaande finale met goede scores met een ontknoping in de negende en laatste leg. In die laatste leg kreeg nummer 1 van de ranking in Hummelo, Danny Blom nog wel een kans die niet werd benut en werd de kaas van zijn brood gegeten door Tom die met 5-4 de overwinning opeiste.

Danny klopte in de halve finale wel Bob Smit met ruime cijfers ( 5-3 ) maar dit keer was van Ree hem toch te machtig. Tom kwam met een white wash in de finale hij gunde tegenstander Harrie ten Holder geen punt in de halve finale.

Kelly Streef, tweede op de Road to the Winmau ranking in Hummelo was zondag 17 februari de beste. Zij klopte in de damesfinale Carla Schoots. Lijstaanvoerder bij de dames Janique van Kraaij had geen beste dag tijdens editie 5 van de ranking en liet zo de nodige punten liggen.

Zondag 17 maart is de zesde ranking in café zaal terras FF naar Steef in Hummelo en ook die dag begint het toernooi om 13:30 uur