Door ziekte Boris Krcmar vervangt team Griekenland team Kroatië

Voor de vierde keer op rij gaat Griekenland mee doen aan de PDC World Cup of Darts. Aanvankelijk was het team niet uitgenodigd voor deelname aan the Cazoo World Cup of Darts maar omdat team Kroatië zich heeft afgemeld wordt Griekenland nu opgeroepen voor deelname.

Boris Krcmar, 1 van de spelers van het team Kroatië heeft zich vanwege ziekte afgemeld en daarvoor komen nu Tour Card houder John Michael en zijn landgenoot Veniamin Symeonidis als team Griekenland in de plaats.

Hun tegenstander in de eerste ronde is team België met Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts. Een pittige opgave dus voor de op het laatste moment opgeroepen Grieken want donderdag start het toernooi, gehouden in Duitsland al.

De gehele loting van de Cazoo World Cup of Darts vind je hier>